.
HomeСЪБИТИЯЗа стажантската програма на Район Нови Искър

За стажантската програма на Район Нови Искър

В Столична община ми гостуваха 20 младежи, които успешно са завършили стажантската програма на Район Нови Искър.

🙏Благодаря за организацията на посещението на Даниела Райчева. То е и част от пост стажантският процес и цели да бъде в допълнителна помощ за кариерното развитие на младите хора, всеки от които е от различна специалност и на различен етап от своето образование. Едно обаче обединява тези млади хора и това е желанието да бъдат успешни в своята професия.

✅Споделих за своя опит в кариерното си развитие от училище, през университета до успешната защита на докторска степен по право в Софийския университет.

✅Програмата на район “Нови Искър” стартира преди девет години и е една от най-добрите в страната, защото предлага не просто стаж в отдел, подходящ за студента, но цялостно изготвена и усъвършенствана програма, даваща възможност на младежите да се запознаят както с устройството, функциите и отговорностите на администрацията, така и с работните процеси във всеки отдел, до най-малкия детайл и всичко това по предварително заложен, индивидуален план и под наставленията на индивидуален ментор.

❕За младите хора е важно в този етап от тяхното кариерно развитие да получат възможност да се запознаят с практическата страна на своята бъдеща професия и администрацията на Столична община е едно от най-добрите места, където това да случи.

 

и още