.
HomeИНВЕСТИЦИИНачалото на изграждането на поредния спортен обект

Началото на изграждането на поредния спортен обект

Страхотен спортен празник се състоя в Нови Искър – дадохме началото на изграждането на поредния спортен обект – футболно игрище до стадиона в Кумарица, което ще е с модерно осветление и ще е свободно за достъп 24/7. Детската школа на Футболен клуб Нови Искър заслужава най-доброто – на базата им в момента се подготвят десетки талантливи момичета и момчета, с които направихме заедно първата копка.
 След това проведохме приятелска среща между сборния отбор на Столична община, на който имах честта да съм капитан и ветераните на клуба (не се подвеждайте, на по 40-45 години са най-възрастните). С много ентусиазъм от наша страна и техния професионализъм завършихме наравно 4:4, но без съмнение ветераните бяха по-добрият отбор!
 Благодаря на организаторите – кмета на район Нови Искър Даниела Райчева – Daniela Raycheva и Татяна Георгиева/Tatyana Georgieva – председател на спортната комисия в общинския съвет и селекционер на отбора, както и на моите сърцати съотборници: вратаря зам.-кмета Ангел Джоргов, районните кметове на “Люлин” – Инж. Милко Младенов, на “Илинден” – Иван Божилов, на “Връбница – Младен Младенов, както и на общинските съветници Стефан Марков и Николай Стойнев.

 

и още