.
HomeИНВЕСТИЦИИИНВЕСТИЦИИ: Детска площадка „Витиня“ в район „Подуяне“

ИНВЕСТИЦИИ: Детска площадка „Витиня“ в район „Подуяне“

Поредна инвестиция в кварталите на София, с която насърчаваме детския спорт. Изграждаме нови, модерни и безопасни съоръжения в детска площадка „Витиня“ в район „Подуяне“.
Над половин декар е площта, която се обновява. Тя включва място за игра с люлки и пързалки, дъски за рисуване и алеи с нови дървета. Настилката ще бъде подходяща за каране на ролери и велосипеди.
50% от съоръженията ще могат да бъдат използвани от деца с увреждания. Това е наш приоритет – младежите със специални потребности да могат да бъдат пълноправна част от обществото.
 До края на месец август ще приключат всички дейности.
 Благодаря на зам.-кмета Десислава Билева – Desislava Bileva и районния кмет Ева Митова за активността по изпълнение и контрол на проекта, както и на децата за тяхната инициативност да преобразим любимата им площадка за игра.
 По време на обиколката на ремонта се запознах с малките футболисти от отбор „Сухата река“ и за краткото време, в което успяхме да поиграем заедно, видях едни бъдещи футболни таланти, които надявам се след време ще радват всички нас.

и още